The Basic Principles Of اینورتر زیمنس
The Basic Principles Of اینورتر زیمنس
Blog Article
اکسترودرها معمولا در صنایعی مانند پلاستیک، فرآوری مواد غذایی و داروسازی استفاده می شوند. درایو زیمنس کنترل دقیق سرعت موتور اکسترودر را امکانپذیر می کند.
اینورترهای زیمنس به عنوان یکی از پیشرفتهترین و قابل اعتمادترین درایوهای فرکانس متغیر در جهان، در طیف گستردهای از صنایع کاربرد دارند. این دستگاهها با کنترل دقیق سرعت و گشتاور موتورهای الکتریکی، بهینه سازی مصرف انرژی، افزایش بهرهوری و بهبود کیفیت محصولات کمک میکنند.
درایوهای زیمنس به قابلیت های تشخیصی پیشرفته مجهز شده اند. این قابلیت نظارت و فیدبک زمان واقعی عملکرد موتور را امکانپذیر می کند.
به همین جهت از جمله کاربرد های درایو زیمنس میتوان به استفاده در نوار نقاله ها ، پمپ ها ، انواع فن و هواکش، کمپرسورها، صنعت ماشین سازی، صنایع غذایی، دستگاه های بسته بندی، صنعت نساجی و ... اشاره کرد.
کمپانی زیمنس از پیشگامان انقلاب الکترونیک در عرصه جهانی میباشد و با ساخت ترانزیستورها، کنترلرها و پی ال سی های بسیار پیشرفته، گام بزرگی در جهت ایجاد تحول در دنیای مهندسی برق، الکترونیک و دیجیتال برداشته است.
از بین اینورتر های زیمنس اینورتر تک فاز این برند از اینورتر های برتر است که در حقیقت در ناحیه ورودی برق را به صورت سیستم تک فازی دریافت می کند و در قسمت خروجی به شکل سه فاز خارج می کند.
در این بخش، به بررسی مزایا و معایب برخی از سریهای پرکاربرد اینورترهای زیمنس میپردازیم:
برای دریافت بروزترین مقالات عضو بشید توی خبرنامه خرید اینورتر زیمنس ایمیلی ما عضو شو !
ما کیفیت و اصالت تمامی محصولات خود را تضمین میکنیم. محصولات ما از برند زیمنس و با بهترین قیمت وارد کشور شده و ما آنها را در اختیار شما مشتریان عزیز قرار میدهیم.
به علاوه راه اندازی و نصب آسان، کاربرد گسترده در صنعت، پشتیبانی از مد های کنترلی متنوع، ساخته شده در انواع تک فاز و سه فاز در رنج توانی گسترده، کیفیت ساخت بالا، طراحی با کیفیت به جهت جلوگیری از آسیب رسیدن به قطعات و تجهیزات داخلی اینورتر و قیمت مناسب ، از جمله دیگر مزایای استفاده و خرید اینورتر زیمنس می باشد.
اینورتر زیمنس در بسیاری از کاربردهای مورد استفاده قرار میگیرد:
از سوی دیگر می توان عملکرد درایو را توسط پی ال سی متناسب با نیاز عملیات تنظیم کرد.
جستجو برای حل این چالش ها منجر به طراحی درایو فرکانس متغیر شد.
در واقع درایو تنها دستگاهی است که علاوه بر رفع چالش های راه اندازی، امکان کنترل عملکرد موتور را نیز فراهم می کند.